Klubben

Noble Suspects blev dannet i forsommeren 2013 af 6 gode bikervenner. Hurtigt kom flere til og 29.aug. blev der afholdt stiftende generalforsamling og vi har siden udviklet os til en klub der er i rivende udvikling. På nuværende tidspunkt er vi over 100 medlemmer, og hygge, kammeratskab samt masser af MC kørsel, danner grundstenene for vores motto: "No limits for friendship".

Hos os kan du være aktiv på flere niveauer. Supporter - Prospect eller fuldgyldigt Medlem. Dog er det fælles tredie, motorcykler med afslappet tilbagelænet Chopper/Cruiser stil. Selvfølgelig får du de bedste brødre og søstre man kan tænke sig i hele landet, i en bikerfamilie hvor vi sætter samvær – loyalitet og de fedeste ture højt på dagsordenen….

Vi er klar over, at vores ydre for menig mand ser anderledes ud end folk er flest, men tag ikke fejl.  Vi er alle hårdtarbejdende  folk , brandmænd –sømænd- pædagoger – smed – fotograf – frisør – bankfolk  osv. osv. og så har vi en enkelt sørøver bare for at nævne nogle få.  Altså et bredt udsnit af befolkningen, som bare elsker det frie liv, bikerkulturen og det der naturligt følger med det.
 Vi kører med rygmærke, men vi er hverken gangstere eller kriminelle. Så hvis du tror det, så skal du søge et andet sted hen,  for så er vi slet ikke noget for dig.  Men rygmærket binder os  sammen og det er vores uniform og en naturlig del af klubben, og vi er stolte af det.

Der vil selvfølgelig være en prøvetid for alle folk der søger ind i Noble Suspects Danmark MC og det vil der også være for dig. Vi åbner ikke op for hvem som helst, men vi er altid åbne overfor nye bekendtskaber.

Vi respekterer alle der respekterer os og vi gør ikke krav på noget andet end vores frie livsstil.
Skulle ovenstående have fanget din interesse er du mere end velkommen til at kontakte os.. Også selvom du ”bare” vil være medlem.
Vi kan kontaktes på info@noblesuspects.dk

Har du også undret dig over hvad 99%'er egentlig er for noget?

Klik på billedet og læs mere..

 

"BBB er en sammenslutning af klubber, som sigter til en fælles front for det gode og positive i MC miljøet, samt at fremme glæden og respekten ved det at køre i klub og bære rygmærke" Klik på billedet for at læse mere..

Klik på kortet for at se hvorfra i Danmark vi bor.

Du er aldrig alene, der er altid et NobleSuspect medlem og NobleSuspect Chapter i nærheden af dig.